Mirë se vini! E-Mail: rrkk.albania@gmail.com, Cel: 0694093409 (Rachel Wilson)
Zgjidhni Gjuhën:

KUSH ËSHTË RRKK

RrKK është një rrjet njerëzish që besojnë në rezultatet shumë efektive të shërbesës së kampeve. Ne përpiqemi të prezantojmë Kampet e Krishtera tek komuniteti i Krishterë Ungjillor dhe të tjerë, në Shqipëri e përtej kufijve të saj, duke u bashkuar, shërbyer dhe punuar së bashku për të përdorur shërbesa kampi të çdo lloji, për të fituar dhe zhvilluar dishepuj të Jezu Krishtit.