Mirë se vini! E-Mail: rrkk.albania@gmail.com, Cel: 0694093409 (Rachel Wilson)
Zgjidhni Gjuhën:

INFORMACION

Rrjeti i Kampeve të Krishtera është duke punuar për të krijuar një bazë informacioni në lidhje me qendrat dhe shërbesat e kampeve që organizohen në Shqipëri prej të cilave mund të përfitojë i gjithë komuniteti i krishterë.

Nëse dëshironi që qendra apo shërbesa juaj të përfshihet në këtë bazë informacioni, ju lutemi na kontaktoni.

Grupi i punës së RrKK:
Ann Baker – CCI England
Rachel Wilson – Shkëndijë
Anila Sinani – Royal Rangers, Nehemia Pogradec
Asim Hamza – Udhëkryq, Ersekë
E-mail: rrkk.albania@gmail.com
Cel: 0694093409 (Rachel Wilson)

Next conference 24-25 April 2015
Konferenca vjetore 24-25 Prill 2015

Faleminderit, mesazhi juaj është dërguar.