Mirë se vini! E-Mail: rrkk.albania@gmail.com, Cel: 0694093409 (Rachel Wilson)
Zgjidhni Gjuhën:

Kalendari

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RrKK organizon konferenca vjetore kombëtare

02/05/2014 - 03/05/2014

RrKK organizon konferenca vjetore kombëtare. Këto konferenca janë të hapura për çdo kishë apo organizatë që ka një shërbesë kampesh apo dëshiron të zhvillojë një të tillë. Ju do të inkurajoheni dhe pajiseni prej seminareve të ndryshme rreth shërbesës së kampeve dhe nga koha jonë së bashku!

Details

Start:
02/05/2014
End:
03/05/2014