Mirë se vini! E-Mail: rrkk.albania@gmail.com, Cel: 0694093409 (Rachel Wilson)
Zgjidhni Gjuhën:

...Ne bashkohemi me gjithë denominacionet Ungjillore, kishat dhe organizatat për të parë familje, burra, gra e fëmijë që njohin dhe rriten në marrëdhënie me Krishtin përmes shërbesës së kampeve.